Mobiliteit

Het Labadoux-festival gaat door op het festivalterrein te Trakelweg, 8770 Ingelmunster. Langs de noordoever van het kanaal Roeselare-Leie.

FIETS

Wil je genieten van rustige wegen, ben je graag sportief of ben je gewoonweg milieuvriendelijk? Dan kies je uiteraard voor de fiets. Het festivalterrein vind je op het fietsnetwerk van de Leiestreek bij fietsknooppunt 17. Ook dit jaar voorzien we een gratis (niet-bewaakte) fietsenstalling op wandelafstand van het festivalterrein. 

 

OPENBAAR VERVOER (NMBS, De Lijn)

Ingelmunster is bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein raak je tot in het station van Ingelmunster op de lijn Kortrijk-Brugge. Vanaf het station kan je te voet (signalisatie volgen) tot aan het festivalterrein of neem de buslijn 81 Roeselare-Anzegem. 

AUTO

Wie van de E17 komt, neemt best afrit Waregem. Na de afrit rechts afslaan, en rechtdoor rijden. Aan het vierde rond punt ben je bijna aan de festivalweide, maar volg je hier de signalisatie om via de omweg de parking van het festival te bereiken in de Gentstraat te Ingelmunster.

Ingelmunster is makkelijk bereikbaar langs de N50 Kortrijk-Brugge. Er is bewegwijzering voorzien naar het festivalterrein vanaf de ring rond Ingelmunster op de N50 en vanaf het dorpscentrum en het station.